Amb Il.lusió // Con Ilusión

I després de totes les presentacions, fotos i altres coses, avui per fi vull mostrar el que faig.

En primer lloc, el protagonisme li’l dono a l’article “Mòbil Il·lusió”. Com haureu notat, si coneixeu una mica el bloc, la paraula il·lusió sempre està molt present. I no només la paraula, sinó tot el que comporta … Diuen que la il·lusió mou el món. Precisament aquest sentiment impulsa el projecte de Ginesika Creacions. 

Solet / Solecito

Solet / Solecito

Com podeu veure a les fotos, es tracta d’un mòbil compost de divertits i coloristes ninots: sols, bolets, eriçons, hipopòtams, ocells, mussols… Tot va acompanyat amb núvols que, encara que discretament, són els elements protagonistes del mòbil. De cadascun dels ninotets penja una gota del seu mateix color, la qual acaba amb un cascavell. Quan es mouen els fils, produeixen un agradable so amb què despertar la curiositat dels més petits.

Totes les formes estan fetes amb feltre, i són realitzades a mà. Dibuixades i cosides peça a peça, amb la qual cosa podeu crear el mòbil amb els ninots i colors que més us agradin.

Si us interessa rebre més informació, només heu de escriure a ginesikacreacions@gmail.com o bé omplir el formulari de la pàgina de Comandes i Contactes.

Espero els vostres encàrrecs!

Mòbil Il.lusió / Móvil Ilusión

*********************************************************************************

Y después de todas las presentaciones, fotitos y demás, hoy por fin quiero mostraros lo que hago.

En primer lugar, el protagonismo se lo doy al artículo “Móvil Ilusión”. Como habréis notado, si conocéis un poco el blog, la palabra ilusión siempre está muy presente. Y no solo la palabra, sino todo lo que conlleva… Dicen que la ilusión mueve el mundo. Precisamente este sentimiento impulsa el proyecto de Ginesika Creacions.

Como podéis ver en las fotos, se trata de un móvil colgante compuesto de divertidos y coloristas muñecos: solecitos, setas, erizos, hipos, pájaros, búhos… Todo va acompañado con nubes que, aunque discretamente, son los elementos protagonistas del móvil. Cada uno de los muñequitos que cuelga tiene una gota de su mismo color, la cual acaba con un cascabel. Cuando se mueven los hilos, producen un agradable sonido con el que despertar la curiosidad de los más pequeños.

Ocells / Pájaros

Ocells / Pájaros

Todas las formas están realizadas con fieltro, y están realizadas a mano. Dibujadas y cosidas pieza a pieza, por lo que podéis crear el móvil con los muñecos y colores que más os gusten.

Si os interesa recibir más información, solo tenéis que escribirme a ginesikacreacions@gmail.com o bien rellenar el formulario de la página de Pedidos y Contactos.

Espero vuestros encargos!

Detall // Detalles

Un pensamiento en “Amb Il.lusió // Con Ilusión

  1. Pingback: Una mirada enrera! // Una mirada atrás! | Ginesika Creacions

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s