Ginesika a la Fira de Sumacàrcer // Ginesika en la Feria de Sumacàrcer

Paradeta Ginesika CreacionsGinesika Creacions va sortir dissabte passat al carrer. I és que participàrem a la Fira d’Artesania de Sumacàrcer, organitzada per l’Ajuntament d’aquesta població de la Ribera Alta, i volíem compartir amb vosaltres la magnífica experiència viscuda. La jornada es va viure amb nervis però també amb molta il·lusió, ja que era la primera vegada que muntàvem paradeta i desconeixíem l’acollida que tindrien els nostres productes de cara al públic.

 La idea em va venir de part de M’Enganxa que em va informar de la organització d’aquest esdeveniment farà un parell de setmanes. Fins el moment, Ginesika Creacions només es feia càrrec de les comandes rebudes personalment o bé, a través del e-mail. Treballàvem sota encàrrec. Però ara ens enfrontàvem a sortir al carrer i, per fer això, es necessita diversitat de material. Una vegada presa la decisió d’assistir, ens vam posar mans a l’obra i vam transformar en reals totes les idees que tenia al cap. Així, la nostra paradeta quedar plena dels articles que ja coneixeu com són el Mòbil Il·lusió, les Capsetes Collage i les Lletres de Nom, així com una altra part de detallets fets a ganxet –articles que començaré a presentar-vos aquesta mateixa setmana.

 D’aquesta manera vam exposar, junt a altres companyes del món de l’artesania, el conjunt de creacions que elabora Ginesika i la veritat és que vam rebre una molt bona acollida. Tant les Lletres de Nom com el Mòbil Il·lusió foren un dels productes estrella del nostre particular aparador. Tot i això, altres articles destacaren per la seva originalitat i disseny.

 Com a conclusió podem treure que va ser una experiència molt gratificant i divertida. Una vegada superats els nervis, vam gaudir de treure el cap al món i presentar cara a cara tots els articles elaborats amb el “carinyo” i la il·lusió que es mereix la persona que l’hagi d’adquirir.

 Per acabar, donar les gràcies als organitzadors de la Fira pel bon treball fet i per la implicació de donar-nos a tots l’oportunitat d’assistir i, sobretot, confiar en aquest món de l’artesania que tant s’ha de cuidar i valorar per tots!

 Ara, a preparar la següent fireta!

Articles Ginesika Creacions

********************************************************************************************************

Articles Ginesika CreacionsGinesika Creaciones salió el sábado pasado a la calle. Y es que participamos en la Feria de Artesanía de Sumacàrcer, organizada por el Ayuntamiento de esta población de la Ribera Alta, y queríamos compartir con vosotros la magnifica experiencia vivida. La jornada se vivió con nervios pero también con mucha ilusión, ya que era la primera vez que montábamos parada y desconocíamos la acogida que tendrían nuestros productos de cara al público.

 La idea me vino de parte de M’enganxa que me informó de la organización de este evento hace un par de semanas. Hasta el momento, Ginesika Creaciones sólo se hacía cargo de los pedidos recibidos personalmente o bien, a través del e-mail. Trabajábamos bajo encargo. Pero ahora nos enfrentábamos a salir a la calle y, para hacer esto, se necesita diversidad de material. Una vez tomada la decisión de asistir, nos pusimos manos a la obra y transformamos en reales todas las ideas que tenía en la cabeza. Así, nuestra parada quedó llena de los artículos que ya conocidos como son el Móvil Ilusión, las Cajitas Collage y las Letras de Nombre, así como otra parte de detalles hechos a ganchillo -artículos que empezaré a presentaros esta misma semana.

 De esta manera expusimos, junto a otras compañeras del mundo de la artesanía, el conjunto de creaciones que elabora Ginesika y la verdad es que recibimos una muy buena acogida. Tanto las Letras de Nombre como el Móvil Ilusión fueron uno de los productos estrella de nuestro particular escaparate. Sin embargo, otros artículos destacaron por su originalidad y diseño.

 Como conclusión podemos sacar que fue una experiencia muy gratificante y divertida. Una vez superados los nerviós, disfrutamos de asomarse al mundo y presentar cara a cara todos los artículos elaborados con el cariño y la ilusión que se merece la persona que lo adquiere.

 Por último, dar las gracias a los organizadores de la Feria para el buen trabajo realizado y por la implicación de darnos a todos la oportunidad de asistir y, sobre todo, confiar en este mundo de la artesanía que tanto se ha de cuidar y valorar por todos!

 Ahora, a preparar la siguiente feria!

Articles Ginesika Creacions

Deja un comentario