About me

Em presento: el meu nom real és Ainhoa​​, encara que en el bloc faré servir el nom artístic de Ginesika.

Per què Ginesika? Per les meves àvies, perquè encara que sigui el nom d’una sola, va per les tres (les dos àvies i la besàvia). Gràcies a elles he començat a confeccionar una serie de manualitats i avui puc mostrar-les en aquest blog. Sí, sona cursi, però ho havia de dir ….

Sóc nascuda a Badalona, tot i que actualment resideixo a un barri que em té totalment enamorada, que no és cap altre que el barri valencià de Russafa.

A banda de tot el que us he explicat en el primer post, poca més informació tinc… El que sí us puc explicar és el que pretenc amb aquest blog. En primer lloc vull donar a conèixer les cosetes que faig amb tanta il·lusió i que us aniré presentant poc a poc. També m’agradarà compartir amb vosaltres qualsevol tipus d’informació interessant que vagi trobant sobre el món de l’artesania.

Si voleu, podeu fer-me arribar qualsevol comentari, consulta o comanda a través del mail o bé pel formulari de la pàgina de contacte.

Espero que aquest sigui l’inici d’una llaaaarga amistat!

Us espero al bloc de Ginesika Creacions!

Ginesika Creacions

Ginesika Creacions

Me presento: mi nombre real es Ainhoa, aunque en el blog voy a utilizar el nombre artístico de Ginesika.

Por qué Ginesika? Por mis abuelas, porque aunque sea el nombre de una sola, va por las tres (las dos abuelas y la bisabuela). Gracias a ellas he empezado a confeccionar una serie de manualidades y hoy puedo mostrároslas en este blog. Sí, suena cursi, pero tenía que decirlo….

Soy nacida en Badalona, pero actualmente resido en un barrio que me tiene totalmente enamorada, que no es otro que el barrio valenciano de Russafa.

A parte de todo lo que os conté en el primer post, poca más información tengo… Lo que sí os puedo explicar es lo que pretendo con este blog. En primer lugar quiero dar a conocer las cositas que hago con tanta ilusión y que os iré presentando poco a poco. También me gustará compartir con vosotros cualquier tipo de información interesantes que vaya encontrando sobre el mundo de la artesanía.

Si queréis, podéis hacerme llegar cualquier comentario, consulta o pedido a través del mail o bien por el formulario de la página de contacto.

Espero que este sea el comienzo de una laaaarga amistad!

Os espero en el blog de Ginesika Creacions!

Les àvies / Las abuelas

Les àvies / Las abuelas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s